Compania Prodent-Com vă pune la dispoziție site-ul propriu pentru a vă putea prezenta majoritatea gamă de produse pe care o comercializăm și producătorii cu care colaborăm. Pe site-ul nostru puteți să observați clasificarea produselor în dependență de genul de activitate: stomatologie și tehnică dentară. Pentru fiecare produs selectat puteți vedea fotografia produsului și o descriere mai amănunțită.

În rubrica Oferte veți observa toate ofertele promoționale curente de care puteți beneficia la moment.

Puteți alege produsele de care aveți nevoie și să plasați o comandă la numărul de telefon (+373 22) 66-49-22 și agentul nostru vă v-a livra gratuit comanda efectuată la oficiul Dumneavoastră în cel mai scurt timp.

Vă dorim o navigare căt mai placută!

Compania Prodent-Com

Orientare către clienţi

Compania Prodent-Com îşi asumă satisfacerea nevoilor clienţilor, cărora le oferă servicii complete de cea mai bună calitate.

Profesionalism

Suntem interesaţi permanent de auto-dezvoltare, de promovarea ideilor noi, de împărtaşirea celor mai bune practici şi de dezvoltarea unei echipe performante.

Spirit de echipă

Este o atitudine pe care o construim împreună, în mod responsabil, cu energie şi creativitate. O echipă puternică - înseamnă un client mulţumit.

Inovaţie

Organizaţia stimulează spiritul proactiv şi gîndirea inovativă ca motor al avantajului competitiv. Promovăm tot ceea ce este nou şi ne dorim să fim întotdeauna primii în materie de inovaţie.

Viziune

Să ne menținem unul dintre principalii furnizori de materiale și echipamente pentru clinici stomatologice și laboratoarele dentare.

Misiune

Ne dedicăm întreaga activitate şi energie clienţilor noştri oferind servicii complete de înaltă calitate. Ne dorim să colaborăm cu cît mai mulţi clienţi şi avem grijă ca oferta noastră să fie din ce în ce mai complexă.


3m.png
mdk.png
scheftner.png
jinme.png
shenpz.png
Med-Gulden.png
swite.png
premier.png
4tek.png
dentalX.png
realoy.png
posdion.png
kenda.png
Untitled-1.png
zermack.png
astra.png
dioimpant.png
diadent.png
myray.png
optima.png
mani.png
reitel.png
spident-logo.png
chirana.png
apoza.png
noritake.png
nordiska.png
melag.png
sirio.png
fiomex.png
witex.png
kuraya.png
bms.png
mectron.png
anthos.png
polidentia.png
sirona.png
yashida.png
mutsumi.png
cingol.png