Tehnologie CAD-CAM Dentsply Sirona

 

inLab – CAD/CAM pentru laboratorul dentar

Procesele dentare digitale trebuie să reflecte realitatea multitudinii de aplicații dentare și opțiuni de materiale disponibile în prezent și, de asemenea, trebuie să fie însoțite de echipamente capabile să abordeze lucrări dentare cu tehnologia CAD/CAM pe viitor. Prin combinația sa flexibilă de componente software și hardware, inLab face posibile numeroase soluții specifice pacientului pentru proiectare și prelucrarea materialelor, fiind susținut și de o ofertă vastă de materiale.

 

Un singur scanner. Toate opțiunile.

inEos X5 a fost conceput conform celor mai înalte standarde de calitate pentru sistemele de măsurători optice. Produsul și-a câștigat rapid un loc stabil pe piață ca fiind un scanner de referință. Scannerul inEos X5 asigură o acuratețe excelentă pentru toate activitățile digitale pe care le desfășoară tehnicienii dentari.

  • Tehnologie inteligentă de scanare: datorită brațului robotizat, tehnologiei unice de scanare cu 5 axe și zonei mari de lucru
  • Acuratețe excepțională și profunzime mare a câmpului
  • Interfața software clară și operarea intuitivă au ca rezultat obținerea mulajelor digitale cu doar câteva click-uri

Software independent pentru design dentar

Noul software CAD inLab este adaptat și mai bine la cerințele sistemelor CAD/CAM din laboratoarele dentare. Fiind o componentă CAD separată, software-ul este independent de unitatea de scanare și de producție. Prin procesele sale de proiectare optimizate și prin interfața sa ușor de utilizat, software-ul CAD inLab deservește aplicații bazate pe necesitățile laboratoarelor dentare.

 

Tehnologie de înaltă clasă pentru laboratoare dentare

Sistemul inLab Dentsply Sirona este cel mai versatil sistem dentar CAD/CAM de pe piața laboratoarelor. Frezele noastre sunt însoțite de software CAM inLab, care vă permite să importați fișiere STL din orice software de proiectare, pentru frezare pe sistemul inLab MC XL și inLab MC X5.

Gama largă de materiale validate, de la Dentsply Sirona și de la partenerii noștri, reprezintă un plus la utilizarea economică a acestor mașini. Fie că produceți restaurări din ceramică de sticlă cu o viteză de neegalat utilizând sistemul inLab MC XL, cazuri complexe cu sistemul inLabMC X5 sau sinterizați rapid o mare varietate de materiale, sistemul inLab vă ajută să dați frâu liber productivității.

 

Software CAM

Import de fișiere STL și control al setărilor de producție

 
 
Frezare/șlefuire

Pentru prelucrarea specifică a ceramicii, polimerilor și metalului

 
 
Sinterizare

Sinterizare de mare viteză a ceramicii și a aliajelor de sinterizare din metale neprețioase